Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ....2024!!!!!

 


Η ανθρωπότητα υποδέχεται το 2024. Εισερχόμαστε στον νέο χρόνο με ελπίδα, με αισιοδοξία και νέες προοπτικές για το μέλλον.

 Ωστόσο, κάποιοι επιμείνουν  να θέλουν να μας μεταμορφώσουν σε ρώσικη σαλάτα. Μία γλώσσα, κοινή  για όλους, ένα κράτος με έναν πλανητάρχη και μία θρησκεία με ένα θρησκευτικό ηγέτη.

Κάποτε η πατρίδα μας αποτελούσε την κοιτίδα του πολιτισμού και το λίκνο τη Ορθοδοξίας. Η ιδιοπροσωπία μας ως Έλληνα Ορθοδόξου συνέθετε ένα ανάχωμα στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τώρα;

Τώρα δυστυχώς  θελήσαμε να γίνουμε μία «πολυπολιτισμική» χώρα! Γι΄ αυτό ευνουχίσαμε την γλώσσα μας, διαλύσαμε την παιδεία, εκμαυλίσαμε την νεολαία, το μέλλον της πατρίδος μας, αποϊεροποιήσαμε το πρόσωπο, την εικόνα του Θεού, καταλύσαμε την έννοια της ηθικής, ασελγήσαμε στην ίδια μας την Πατρίδα δια  διαφόρων αντιχριστιανικών, ανήθικων και αντισυνταγματικών νόμων.

Θέλησαν κάποιοι να δημιουργήσουν μια Ελλάδα ουδετερόθρησκη, με πολιτικούς εθνομηδενιστές και με πολίτες απάτριδες και το κατάφεραν!

Ας ευχηθούμε να μας ελεήσει ο Θεός, να κάνουμε τον κατ’ έτος απολογισμό  μας και να ζητήσουμε το έλεος και την ευσπλαχνία του Θεού.

            Καλή μετάνοια σε όλους μας!

 

            «ΑΓΙΑ ΛΥΔΙΑ», τ. 609

Δεν υπάρχουν σχόλια: