Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Πλήθος πιστών υποδέχθηκε με τιμή και σεβασμό τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.
Ήδη από τις 11 π.μ. η οδός Αγ.Ανδρέου ήταν γεμάτη από πιστούς που περίμεναν τον Πατριάρχη με ανυπομονησία καθώς και απ’ όλους τους ιερείς της Ι.Μ.Πατρών.
Στις 12.30 τελικώς ο Πατριάρχης έφθασε και ξεκίνησαν οι προσφωνήσεις και οι αντιφωνήσεις, ενώ κατά τις 13.00 ξεκίνησε η πομπή προς τον Ι.Ν.Αγ.Ανδρέου, όπου ο Πατριάρχης προσκύνησε την κάρα του Αγ. Ανδρέου και οι ιεροψάλτες των ναών της πόλης έψαλλαν την Δοξολογία.













(Ευχαριστούμε θερμώς τον ανώνυμο φίλο και συνεργάτη του μπλόγκ για την διάθεση των περισσοτέρων φωτογραφιών. Ο Θεός να τον ευλογεί)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηταν μια ξεχωριστή ευλογία για την Πάτρα να υποδεχθεί τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο...
Πολύς κόσμος συνέτρεξε προς υπάντησιν Αυτού...
Ευτυχώς δεν είχαμε παρατράγουδα...Το πρόγραμμα ήταν άψογο.Συγχαρητήρια στον επίσκοπό μας κ.Χρυσόστομο και το συβούλιό του για την διοργάνωση.
Αυστηρά αστυνομικά μέτρα ήταν η αιτία να αποφευχθούν κάποια έκτροπα που είχαν κανονίσει οι γνωστοί πλέον σε όλους μας ¨ταλιμπαν"
Συγχαρητήρια στην Ελληνική αστυνομία.
Όλοι σχεδόν οι ιερείς απο την μητρόπολη _έλειπαν μερικοί λόγω αννειλημένων υποχρεώσεων_...Εντύπωση μου έκανε η απλότητα του οικουμενικού μας ηγέτη...Πολύ απλός...
Την ευχή του να έχουμε.
Πολλά τα έτη...
Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ...
ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ BLOG...

Ανώνυμος είπε...

Πόλύ καλές φώτο...Μπράβο στον Φώτο......

Ανώνυμος είπε...

Οι φώτο καλές ήταν.Κανένα σημαντικό βγήκε από την επίσκεψη του Πατριάρχη;Ή τσάμπα όλα;Αυτό πρέπει να δούμε.Και όχι να αυτό βαυκαλιζόμαστε.