Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Από την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στο ενοριακό μας κέντρο




  
          Ανήμερα της πρωτοχρονιάς και μετά τη θ. Λειτουργία του Μ. Βασιλείου πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στην αίθουσα καφέ του πνευματικού μας κέντρου.
          Σχεδόν όλο το εκκλησίασμα προσήλθε στην αίθουσα καφέ του πνευματικού μας κέντρου στην κοπή της βασιλόπιτας, όπου προσεφέρθη καφές και μικρό πρωινό προς τους εκκλησιαζομένους.


          Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας από τους εφημερίους του Ναού, ενώ ο πρωτ. Γερασιμάγγελος έκανε κάποια επίκαιρα σχόλια αναφερόμενος στην αξιοποίηση του χρόνου που μας παραχωρεί η αγαθότητα του Κυρίου για τη σωτηρία μας καθώς και πρωτοχρονιάτικες ευχές προς όλους του ενορίτες  μας.




          Το φλουρί της βασιλόπιτας βρέθηκε σε κάποιον ενορίτη μας, το οποίο αντιστοιχούσε σ’ ένα  αρνί, το οποίο και παρέλαβε την μεθεπομένη, έτοιμο για ευφρόσυνη τράπεζα μιας και ήλθε ως ευλογία του Μ. Βασιλείου.


 
Με πολλές ευχές

Πρωτ. Γερ. Σταν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και πάλι μπράβο για την προσφορά της ενορίας προς τους ενορίτες.


πλούσια δράση της εκκλησίας.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες οι φώτο!

Καλή χρονιά σε όλους σας.

Ανώνυμος είπε...

Και εις ανώτερα, πολλά συγχαρητήρια για τις υπέροχες αυτές δραστηριότητες.

Η ενορία της Αγ.Βαρβάρας και του Αγ.Σάββα θα μείνουν στην ιστορία της τοπικής αποστολικής εκκλησίας των Πατρέων για την πνευματικότητα των πατέρων της καθώς και για τις εκατοντάδες δραστηριότητες που εκδηλώνονται.
Πολλά συγχαρητήρια και σε άλλα με υγεία.
Καλή δύναμη και ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και στις άλλες ενορίες των Πατρών.
Καλή χρονιά με υγεία.