Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ


  
            Δεδομένης της οικονομικής κρίσης η εποχής μας πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα οι άνεργοι, οι άποροι και οι πολύτεκνοι.
            Ως γονείς όλοι αυτοί τώρα που αρχίζουν τα σχολεία αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά την προμήθεια σχολικών ειδών για τη νέα σχολική χρονιά.
            Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετέχει στην αγωνία των απόρων οικογενειών στην προσπάθεια τους να προμηθευτούν σχολικά είδη, ώστε όλα  τα παιδάκια με το ξεκίνημα του σχολείου να έχουν μια καινούργια  τσάντα, τετράδια, μολύβια, μαρκαδόρους και ό, τι άλλο χρειάζεται.
            Βέβαια δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε πλήρως σ΄αυτήν την υποχρέωση, γιατί αγωνιζόμαστε να ικανοποιήσουμε εκτός αυτών, και το πρόβλημα του  φαγητού, την εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ, φάρμακα, τρόφιμα κ.α.Ευχής έργον  και μεγάλη ευλογία θα ήταν, αν βρίσκονταν και εθελοντές να βοηθήσουν την προσπάθεια μας αυτή, η οποία θα είναι  ευπρόσδεκτη για τον ιερό αυτό σκοπό.
            Υπ’ όψιν ότι η διανομή των σχολικών ειδών, όπως και οι άλλες προνοιακές παροχές, προσφέρονται με  κοινωνικά κριτήρια.

Δια το Φιλόπτωχο Ταμείο
Ο Πρόεδρος

Πρωτ. Γερασιμάγγελος Στανίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Μακεδονικός αγώνας συνεχίζεται

Ο Μακεδονικός Αγώνας και ο πρωτεργάτης του Παύλος Μελάς, που χάρη στη θυσία του έγιναν γνωστά τα δεινά που υπέστησαν οι Έλληνες της Μακ...