Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ 

          Η Ανάσταση του Κυρίου έκανε κι εφέτος το θαύμα της. Οι αγαπητοί μας ενορίτες, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση  του ενοριακού μας Φιλοπτώχου Ταμείου να οργανώσουμε από κοινού το Πασχαλινό τραπέζι σε δεκάδες απόρους και εμπερίστατους ενορίτες και όχι μόνον, ώστε την ημέρα της Λαμπρής, να μην μείνε κανείς νηστικός και απελπισμένος.

          Τα οργανωμένα συνεργεία αγάπης, οι εθελοντές και οι κυρίες της ενοριακής πρόνοιας ετοίμασαν και διένειμαν ανάλογο αριθμό “δεμάτων αγάπης” προς τους πάσχοντες αδελφούς μας. Πρόκειται για ένα θεσμό που έχει πλέον καθιερωθεί με επιτυχία για τις μεγάλες εορτές της χριστιανοσύνης- εκτός βέβαια από τις άλλες πράξεις αγάπης που καθημερινά εκφράζονται σε πολλά επίπεδα αναγκών των απόρων αδελφών μας.

          Για την συνδρομή  όλων των συντελεστών στο χριστιανικό αυτό έργο της πανστρατιάς στο άθλημα  της αγάπης ευχαριστούμε θερμότατα εκ βάθους ψυχής και ευχόμαστε κάθε καλό, υγεία και ευλογία παρά του αναστάντος Χριστού, ώστε πάντοτε να πρωτοστατούν σε έργα θεοφιλή και φιλαλληλίας.

                   Με αναστάσιμες ευχές

          ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: