Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Διήμερη θρησκευτική πανήγυρης 4ης και 5ης Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας
 ΙΕΡΑΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Διήμερη θρησκευτική πανήγυρης 4ης και 5ης Δεκεμβρίου


Μνήμη μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας και 
Οσίου Σάββα του ηγιασμένου
Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών


Τετάρτη εσπέρας ώρα 6 μ.μ. μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο θεοφιλέστατος Κερνίτσης κ.ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ.


Τετάρτη βράδυ ώρα 10 – 1 μ.μ. μεσονύκτια Θ.Λειτουργία κατά την οποία θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Προκόπιος Κόρδας. 


Πέμπτη πρωί ώρα 7 – 10 π.μ. πανηγυρική Θ.Λειτουργία κατά την οποία θα ομιλήσει και θα ιερουργήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.


Πέμπτη εσπέρας ώρα 5.30 μ.μ. μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό του πανοσιολογιοτάτου αρχιμανδρίτου Γερβασίου Παρακεντέ.


Παρασκευή πρωί ώρα 7 – 10 π.μ. Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου Θ.Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος υπό του Πρωτ. Γερασιμαγγέλου Στανίτσα.
Εκ του ιερού ναού


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στην ενορία σας.
Εορτάζει και το πυροβολικό σώμα του στρατού!
Χρόνια πολλά σε όλους, βοήθεια σε όλο τον κόσμο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά η αγία μας βοήθεια και να σκεπάζει τους στρατιώτες μας στο πυροβολικό γιατί σύντομα θα κληθούν να υπερασπιστούν την ταλαίπωρη αυτή πατρίδα.
Και του χρόνου με υγεία.

ΚΥΡΙΑΚΗ Η΄ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ- ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ             Σήμερα, πενήντα μέρες μετά το Πάσχα, γιορτάζουμε την Πεντηκοστή η οποία υπενθυμίζ...