Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Νεομάρτυρες του Χριστού: O ISIS σκότωσε 12 Χριστιανούς που αρνήθηκαν να αποκηρύξουν την πίστη τους


Δώδεκα  Σύροι Χριστιανοί που είχαν πέσει στα χέρια των δολοφόνων τρομοκρατών του « ισλαμικού κράτους» έγιναν  η αιτία  βίαιων εκτελέσεων και βασανιστηρίων λόγω  της  άρνησης τους  να αποκηρύξουν την πίστη τους, σύμφωνα με την διαδικτυακή πύλη πληροφοριών «linga.org».
Η  επόμενη πράξη του μαρτυρίου των Χριστιανών,  έλαβε χώρα την  28η  Αυγούστου του τρέχοντος έτους, είπαν  εθελοντές, μέλη χριστιανικής οργάνωσης που εργάστηκαν αυτήν την περίοδο σε ένα από τα χωριά στα οποία έλαβαν χώρα τα γεγονότα,  και τα οποία δεν βρίσκονται μακριά από το Χαλέπι.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το πρώτο θύμα των απάνθρωπων δίποδων που ονομάζονται  ισλαμιστές μαχητές του ISIS, ήταν ο  δώδεκα ετών γιος του επικεφαλής της ομάδας των χριστιανών. Το παιδί δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό μπροστά στα μάτια του ανήμπορου πατέρα , ο οποίος  πρόσφερε την δυνατότητα στους εκτελεστές να αλλαξοπιστήσει ο ίδιος  αποκηρύσσοντας τον Ιησού Χριστό, με σκοπό  να σώσει την ζωή του γιου του. Το αγόρι προς μεγάλη  έκπληξη όλων με μεγάλη πίστη  δεν το δέχθηκε,  και  έτσι  σταυρώθηκε μαζί με δύο άλλους οπαδούς του Ιησού , από τους Τζιχαντιστές, τονίζει το δημοσίευμα  .
Η δεύτερη ομάδα των Χριστιανών είχε μετακινηθεί από τους τρομοκράτες  έξω από το χωριό και υποβάλλονταν σε φρικτά βασανιστήρια .
Ωστόσο, μετά την αποτυχία των άλλων οκτώ να ασπαστούν το Ισλάμ, οι δολοφόνοι μισθοφόροι του ISIS, νευρίασαν και  βίασαν  δημοσίως δύο χριστιανές γυναίκες, είκοσι εννέα και τριάντα τρία χρόνων αντίστοιχα , ενώ  στην  συνέχεια τις αποκεφάλισαν  μαζί με έξι άλλους μάρτυρες.
Οι μάρτυρες  λίγο πριν από τον θάνατό τους, ως  Χριστιανοί «δόξασαν» τον Ιησού Χριστό,  προσευχήθηκαν και διάβασαν το « Πάτερ Ημών» ενώ μια  γυναίκα,  χαμογέλασε, λέγοντας το όνομα του Ιησού Χριστού …σαν τον έβλεπε ήδη!!.
Οι καιροί που ζούμε σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr,είναι δύσκολοι , σκληροί, απάνθρωποι , και κυρίως αντιχριστιανικοί. Όλοι αυτοί οι χιλιάδες Σύροι χριστιανοί είναι όλοι τους  «απόγονοι» των Ελλήνων του Βυζαντίου, οι οποίοι μας δείχνουν τον «ορθό δρόμο» σε όλους εμάς τους νεοέλληνες. Πρέπει για να μεταβούμε «μπροστά»,  να γυρίσουμε «πίσω»  και να αναζητήσουμε τις ρίζες μας , τα πιστεύω μας , την πίστη μας στον ένα και μοναδικό τον Ιησού Χριστό τον ΣΩΤΗΡΑ.




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό!
Άγιοι πραγματικά!

Ανώνυμος είπε...

Άγιοι της εποχής μας, νεομάρτυρες που έδωσαν την ζωή τους για του Χριστού την πίστη την αγία!

Ανώνυμος είπε...

Όντως Άγιοι Μάρτυρες που θυσιάστηκαν για τον Κύριο Ιησού.
Αιωνία η μνήμη αυτών.

Ανώνυμος είπε...

Αγιοι πραγματικά!

Ανώνυμος είπε...

Σύγχρονοι μάρτυρες.
Έμειναν εκεί και προτίμησαν να θυσιάσουν την ζωή τους για την πίστη τους στον Χριστό!