Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Γεννημένοι χωρίς χέρια: Μητέρα και γιος ζουν ευτυχισμένοι αψηφώντας όλες τις δυσκολίες!! Video


Η Linda Bannon και ο γιός της Timmy πάσχουν από το σύνδρομο Holt Oram – μία σπάνια γενετική πάθηση που προκάλεσε την γέννηση τους χωρίς την ύπαρξη χεριών. Παρόλο την κατάσταση τους, ζούνε μία ευτυχισμένη ζωή σε ένα μη-τροποποημένο σπίτι. Κατά έναν απίστευτο τρόπο κάνουν τα πάντα με τα πόδια τους, και ο Timmy είναι ένας μικρός σταρ που τα πάει περίφημα στο κολύμπι και στο taekwondo.

Η Linda επίσης διαβάζει για να γίνει μία εμψυχωτική εκφωνήτρια παρότι εργάζεται παράλληλα μέσα στην μέρα ως δασκάλα νηπιαγωγείου. Μας έγινε η πρόσκληση λοιπόν να περάσουμε 2 μέρες μαζί τους και να γνωρίσουμε από κοντά την ζωή τους με τους έντονους ρυθμούς της.  Είναι απίστευτο πόση δύναμη μπορεί να κρύβει μέσα του ένας άνθρωπος, και πόσα πολλά μπορεί να καταφέρει με την δύναμη της ψυχής του. Αυτό το video θα πρέπει να δώσει σε όλους ένα δυνατό μάθημα ζωής για να μην το βάζουμε κάτω, αψηφώντας όλες τις δυσκολίες της ζωής.
3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο.

Ανώνυμος είπε...

τι να πω!
Και μετά παραπονιόμαστε για μερικές προσωρινές αρρώστιες.
Φοβερή δύναμη ψυχής.

Ανώνυμος είπε...

φοβερο;

Τι φταίει, Γέροντα, που θυμώνω με το παραμικρό…

–Γέροντα, εγώ νομίζω ότι δεν θυμώνω, αλλά απλώς νευριάζω. –Πώς γίνεται αυτό, βρε παιδί; Αν νευριάζης, πρέπει να εξετάσης να δης μήπως...