Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε ο μαιευτήρας της συζύγου του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανάχθες η  σύζυγος του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά, που ήταν συγκυβερνήτης στο  μοιραίο ελικόπτερο Agusta Bell που κατέπεσε στην Κίναρο, έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της.

Η Μαριάννα Πανανά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους  3.280 κιλών, το οποίο θα πάρει το όνομα του μπαμπά του.

Μάλιστα ο γυναικολόγος-μαιευτήρας της συζύγου του Κωνσταντίνου Πανανά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στην προσωπική του σελίδα στο facebook συνοδεύοντάς την με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Απέκτησα μια κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό...την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιο σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα...κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου...τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο....να μας προστατεύει ήταν!

Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιο κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου... θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!

Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!

Δημήτρης Κακαλέτρης».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι ήρωες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να τον ανάπαυση.
Ένας ήρωας έπεσε πάνω στο καθήκον.
Ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένεια και στην σύζυγο.

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός ας τον αναπτύσει. Ήρωας.