Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

«ΧΑΙΡΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ»

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Κλειστό Γήπεδο Απόλλωνα Πατρών

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει το νέο δίσκο του «Χαίρε θάλασσά μου» στην Πάτρα (Κλειστό Γήπεδο Απόλλωνα Πατρών)την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, ώρα 7.00 μμ, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων«Πρωτοκλήτεια 2013», που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πατρών προς τιμήν του πολιούχου της Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

«Είναι μουσική και στίχοι για την Παναγία αλλά πλάι Της, «κρυμμένο μυστικό», υπάρχει και ελπίζει και η Ελλάδα, του χτες και του σήμερα. Σ' αυτές τις δύο «γυναίκες», λοιπόν, της ζωής μου, αφιερώνω αυτόν το δίσκο και αυτές τις βραδιές» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός, που θα κλείσει τη συναυλία του με παλαιότερες αλλά πάντα αγαπημένες μουσικές στιγμές του.

Στη συναυλία, μαζί τον Σταμάτη Σπανουδάκη,
θα εμφανιστούν οι:

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί),
Δημήτρης Γιαννακάκης (πλήκτρα),
Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσσο),
Πάνος Κατσικιώτης (κρουστά) και
Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά),
η 14μελής ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο»,
και ο Σπύρος Λάμπρουμε την Παιδική και τη Μικτή Χορωδία του.

Εισιτήρια προπωλούνται στο κατάστημα PUBLIC (Ερμού 55), το βιβλιοπωλείο  DISCOVER (Πατρέως 30), το δισκοπωλείο MUSICAL (Ρήγα Φεραίου 127) και τους κεντρικούς ιερούς ναούς της Πάτρας.

Τιμή εισιτηρίων: 10,00 ευρώ

Τις συναυλίες του Σταμάτη Σπανουδάκη οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

Πηγή:  http://kataskinosi-agkyra.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ἡ πίστη εἶναι ὑπόθεση τῆς καρδιᾶς

Πρὶν ἀπὸ ἀρκετὰ χρόνια μὲ πλησίασε κάποιος νεαρὸς φοιτητής. Μὲ πολλὴ διστακτικότητα, ἀλλὰ καὶ μὲ τὴν ἔνταση τοῦ ἀπαιτητικοῦ ἀναζητητῆ, ...