Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

«Η Μ Ε Ρ Α Τ Ω Ν Π ΤΩ Χ Ω Ν»ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ«Η Μ Ε Ρ Α   Τ Ω Ν    Π ΤΩ Χ Ω Ν»Ο Χ Ι  Α Δ Ε Ι Α  Χ Ε Ρ Ι ΑΑνακοινώνεται,  ότι την προσεχή Κυριακή –Θ΄ Λουκά – το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας οργανώνει κάθε χρόνο σαν σήμερα, μία ταπεινή εκδήλωση για να θυμηθούμε και να προσεγγίσουμε τους εμπερίστατους αδελφούς μας και για να μην λησμονούμε το μεγάλο χρέος της αγάπης προς τον «πλησίον» μας.

          Θα τελεσθεί βέβαια θ. Λειτουργία με αρτοκλασία και στο τέλος θα ανακοινωθεί ένας σύντομος απολογισμός του προνοιακού έργου του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας του διαρρεύσαντος χρόνου και  θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε, λόγω των σκληρών συνθηκών της εποχής, τις φιλανθρωπικές δραστηριότητές μας για την ανακούφιση των εξαθλιωμένων συνανθρώπων μας. Τα χέρια μας δεν πρέπει να είναι μόνο καθαρά, αλλά και γεμάτα από καλοσύνη και φιλαδελφία.

          Τέλος μετά την απόλυση θα γίνει μία μικρή δεξίωση στο χώρο του πνευματικού μας κέντρου για όλους τους εκκλησιαζομένους ως μία ευκαιρία ευχαριστίας και επικοινωνίας με τους ενορίτες μας που στηρίζουν και ενισχύουν κάθε όμορφη προσπάθεια της Ενορίας.

                            

                               ΤΟ  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ  ΤΑΜΕΙO

Ο Πρόεδρος                                                                      Τα Μέλη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτη διαφάνεια .Σωστή κίνηση.
γιατί ο κόσμος θέλει να ξέρει που πάνε τα λεφτά που δίνει .

Μπράβο στους Πατέρες.