Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
-
Η γενοκτονία των Ποντίων, που τιμάται στις 19 Μαΐου, δεν είναι παρά μέρος μόνο της συστηματικής γενοκτονίας των χριστιανικών πληθυσμών τ...
-
Πρόσφορο Βυζαντινό με προζύμι (Συνταγή) – 1500 γρ. αλεύρι χωριάτικο σταρένιο (κίτρινο) – 800 ml νερό χλιαρό (21-30 °C) – 2 κουταλ...
2 σχόλια:
Εμ το ψωμί έχει κόπο. Και το ζύμωμα αλλά και το ψήσιμο θέλει ιδρωτα. Μου θυμίσατε την μακαρίτισσα την μάνα μου στο χωριό που ξύπναγε χαράμτα να κάψει τον φούρνο και μετά να ψήσει ψωμί και στην συνέχεια για να εκμεταλλευτεί την φωτιά έβαζε και το φαγητό του μεσημεριού.
Ιδρώτας πολύς, αλλά το φαγητό πιο νόστιμο.
Ωραία ανάρτηση.
Πολύ ωραίες οι φώτο, αλλά πιο ωραία η τέχνη της μαγείρισσας. Ελπίζω να το απολάυσατε ζεστότο ψωμάκι με τυράκι και σαλατούλα.
Δεν υπάρχει πιο νόστιμη γεύση.
Δημοσίευση σχολίου