Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ψήσιμο ψωμιού σε παραδοσιακό-χωριάτικο φούρνο















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ το ψωμί έχει κόπο. Και το ζύμωμα αλλά και το ψήσιμο θέλει ιδρωτα. Μου θυμίσατε την μακαρίτισσα την μάνα μου στο χωριό που ξύπναγε χαράμτα να κάψει τον φούρνο και μετά να ψήσει ψωμί και στην συνέχεια για να εκμεταλλευτεί την φωτιά έβαζε και το φαγητό του μεσημεριού.
Ιδρώτας πολύς, αλλά το φαγητό πιο νόστιμο.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ανάρτηση.
Πολύ ωραίες οι φώτο, αλλά πιο ωραία η τέχνη της μαγείρισσας. Ελπίζω να το απολάυσατε ζεστότο ψωμάκι με τυράκι και σαλατούλα.
Δεν υπάρχει πιο νόστιμη γεύση.