Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

«Η Μ Ε Ρ Α Τ Ω Ν Π Τ Ω Χ Ω Ν»ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Φ Ι Λ Ο Π Τ Ω Χ ΟΝ        Τ Α Μ Ε Ι ΟΝΤην προσεχή Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014, Κυριακή Θ΄ Λουκά-άφρονα πλουσίου- η Ενορία μας έχει ορίσει ως «ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ». Δηλ. ημέρα μνήμης και αγάπης όλων των εμπεριστάτων αδελφών μας που έχουν ανάγκη της προσοχής μας και της συμπόνιας μας,

θα τελεσθεί θ. Λειτουργία μετά αρτοκλασίας υπέρ υγείας των μελών, των συνδρομητών και όλων των εν ανάγκαις όντων αδελφών μας.

Εν συνεχεία θα γίνει ένας απολογισμός του προνοιακού έργου της Ενορίας, θα εκφρασθούν ευχαριστίες σ’ όσους συμβάλλουν και ενισχύουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια του Φιλοπτώχου Ταμείου, καθώς και σχετικές ανακοινώσεις για την αρτιότερη και αποδοτικότερη προσφορά προς τους πάσχοντας αδελφούς μας.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και πονεμένοι κι αυτό μας επιβάλλει ν’ ασκούμε το έργο της φιλανθρωπίας  με μεγαλύτερη γενναιοδωρία, για να φρενάρουμε λίγο τον κατήφορο της απελπισίας των δυστυχισμένων συνανθρώπων μας που είναι και δικοί μας αδελφοί.


         
                       Εκ του Ιερού Ναού

ΤΟ  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΝ  ΤΑΜΕΙΟΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα δυναμική σε αυτόν τον τομέα η ενορία μας!

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις στην καθημερινότητα του ζευγαριού είναι η ανάγκη να προχωρήσουν τα μέλη του σε συμβιβασμό, όταν δι...