Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Εκοιμήθη ο π. Παύλος Χριστοδουλής


Νωρίς σήμερα το πρωί εκοιμήθη εν Κυρίω ο σεβαστός και λίαν αγαπητός σε όλη την Πάτρα ιερεύς Παύλος Χριστοδουλής. Μετά από σύντομη δοκιμασία ο σεβαστός π.Παύλος ανεχώρησε εις τας αιωνίους μονάς, έχοντας αφήσει πολυποίκιλο πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο στην Κάτω Αχαΐα και την Πάτρα.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο, Κυριακή 25 Ιανουαρίου, και ώρα 12 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ταμπαχάνων, όπου ήταν εφημέριος τα τελευταία χρόνια.

Ας ευχηθούμε ο Κύριος να τον κατατάξει μετά δικαίων, ημάς δε ελεήσαι και σώσαι.

Αιωνία η μνήμη αυτού !


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιωνία η μνήμη αυτού...
Ο Θεός ας τον αναπαύσει...
Αξιος ιερέας...Πραγματικά αξιος ...\Δεν θα τον ξεχασουμε ποτέ

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός ας τον αναπαύσει...Τον ήξερα...Πολύ καλός...Στεναχωρήθηκα πολύ...Ο Θεός να τον βάλει στον παράδεισο...
Την ευχή του να έχουμε...

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμεθα έναν αντάξιο διάδοχο.

Ανώνυμος είπε...

π. Παύλο, δεν έτυχε να σε γνωρίσω και όμως είναι σαν να σε γνωρίζω απο χρόνια , μιάς και καθημερινά άκουγα για σένα τα καλύτερα λόγια για το έργο σου , τα καλύτερα λόγια για τον δυναμικό αλλά και ευαίσθητο χαρακτήρα σου , το χιούμορ και την απλότητα σου, στοιχεία που σε έκαναν να ξεχωρίζεις και να είσαι αγαπητός σε όλους.Ήθελα να σου πώ δυό λόγια και είμαι σίγουρη ότι εκεί που βρίσκεσαι κοντά στον Κύριο , στην αγκαλιά των αγγέλων θα τα ακούσεις και θα σε κάνουν περήφανο. Θέλω πολύ απλά να σου δώσω συγχαρητήρια και να σου πώ ότι θα πρέπει να νοιώθεις περήφανος για την οικογένειά σου και ιδίως για τον γιό σου τον Κώστα που τον γνωρίζω σχεδόν δέκα χρόνια και απο την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα και εγώ και ο άντρας μου διαπιστώσαμε ότι η ανατροφή που του έχεις δώσει τόν έχουν κάνει και εκείνον έναν άνθρωπο μοναδικό που καμαρώνεις και χαίρεσαι πραγματικά που είναι φίλος σου ! Αιωνία η μνήμη σου ... δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ζεί πάντα στις καρδιές μας!
Αιωνία η μνήμη αυτού.