Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ιερά Αγρυπνία


Την Παρασκευή 23 προς Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου ο Ι.Ν.Αγίας Βαρβάρας θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία μετ’ αρτοκλασίας και Θ.Κηρύγματος επί τη εορτή της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης από ώρα 9μ.μ. έως 1 μ.μεσονύκτιον.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κριμα να μην ειμα φετος.

Αξεχαστες αγρυπνιες στον Ναο μας!

Ανώνυμος είπε...

Να τις κάνετε με σβηστά τα φώτα ώστε να είναι κατανυκτικά και να έχει τάξη ο ναός.

Ανώνυμος είπε...

Το Θέμα είναι και Αυτοί που τις Παρακολουθούνε να είναι Έτοιμοι Εννοώ η Καρδιά τους να είναι Ανοιχτή να Πίστεύουνε να το Θέλουνε Πολύ, και η Κατάνυξη θα Έρθει Θέλοντας και μή που Λέμε!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε...

ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Όχι κύριε 1:42μμ αν ο Ναός τον έχουν κάνει σαν τα μουτρα τους με την αταξια, την ανευλαβεια και την απροσεξια δεν θα έλθει η κατανυξη αλλά η ταραχή.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνοι Αγαπητέ 2.29μ.μ, 25 Σεπτεμβρίου αλλά δεν είναι το Θέμα Μόνο Αυτό.Ας Κοιτάξει ο Καθένας να είναι Αυτός που Πρέπει να είναι και μετά ας Κρίνει τους Άλλους ας το Πώ, Έτσι Ας είναι Σωστός Πραγματικά και Αυτός και Όλοι Όσοι Συμμετέχουνε σε Τέτοιες Θρησκευτικές Εκδηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:33 δεν είναι αυτά θρησκευτικές εκδηλώσεις όπως τις λες αλλά Μυστήρια με τα οποία δεν παίζουμε. Μην κρίνεις επιφανειακά τα πράγματα.

Ιάσων

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα πραγματικά να αναπτύξουν μια μικρή παρατήρηση για να πω ευχαριστώ σε σας για μερικά από τα καταπληκτικά συστάσεις που γράφετε σε αυτή την ιστοσελίδα. Μεγάλη εμφάνιση στο internet έχει μέχρι το τέλος έχουν αναγνωριστεί με τα λαμπρά προτάσεις για την ανταλλαγή με τους καλεσμένους μου. Θα ήθελα να υποστηρίζουν ότι είμαστε επισκέπτες της ιστοσελίδας στην πραγματικότητα είναι αρκετά τυχεροί να υπάρχουν σε μια θαυμάσια κοινότητα με τόσα πολλά εκκρεμή άτομα με πολύ ευεργετική αρχές. Νιώθω πολύ τυχερός που χρησιμοποιείται ολόκληρο ιστοσελίδα σας και προσβλέπω σε πολύ περισσότερους λαμπρή φορές την ανάγνωση εδώ. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλες τις λεπτομέρειες.