Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

4.000 χρήστες ναρκωτικών στην Πάτρα !!!


O Χρήστος Γκρεκιώτης, πρόεδρος του παραρτήματος ΕΣΥΝ Πάτρας, υποστήριξε ότι η αύξηση των αδιεξόδων των νέων λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης στρέφει όλο και περισσότερους νέους στη χρήση εξαρτημένων ουσιών, δεδομένου ότι οι έμποροι του θανάτου δρουν ανεξέλεγκτα.

Τα ναρκωτικά στην Πάτρα βρίσκονται παντού ! Παλαιός χρήστης ναρκωτικών στην Πάτρα, μού έχει εκμυστηρευτεί πως είναι πιο εύκολο να βρεις ναρκωτικά στην Πλατεία Βασ. Όλγας παρά ταξί στην αντίστοιχη πιάτσα !

Γονείς, πρέπει η προσοχή μας να ενταθεί! Τα παιδιά μας καθημερινά πολιορκούνται από τον λευκό θάνατο. Ο γνωστός μου, πρώην χρήστης, βεβαιώνει πως σε πολλές κεντρικές καφετέριες της Πάτρας γίνεται κανονικότατη διακίνηση ναρκωτικών.

4.000 χρήστες σε μια πόλη 180.000 κατοίκων είναι ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός χρηστών.

Μην αφήνετε τα παιδιά σας χωρίς επιτήρηση !

Γεμίστε τους τον ελεύθερο χρόνο με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες !

Οδηγήστε τα παιδιά στον αθλητισμό !

Φέρτε τα παιδιά κοντά στην Εκκλησία !

Η ενορία σας έχει πολλές ευκαιρίες για τα παιδιά σας !

Ο Χριστός είναι η μόνη λύση !

Όποιος είναι κοντά στον Χριστό και στην Εκκλησία δεν φοβάται τίποτα !


21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι μεγάλο.
αλλά κανείς ούτε η εκκλησία αλλά ούτε και η πολιτεία κάνουν τίποτα να διορθωθεί το πρόβλημα.
δυστυχώς και οι δύο φορείς καθεύδουν...

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά μας χάνονται.
Η εκκλησία πού είναι ;
Τι κάνει γι'αυτά τα παιδιά ;
Τι προσφέρει ;
Που είναι ο Αρχιεπίσκοπος ;

Ανώνυμος είπε...

τι συνθηματολογιες!!

Ανώνυμος είπε...

προηγούμενε ανώνυμε,

αν το παιδί σου ήταν χρήστης ναρκωτικών, δεν θα τα έλεγες συνθηματολογίες. Θα έψαχνες κάπου να κρατηθείς, κάποιος να σε παρηγορήσει, κάποιος να σε στηρίξει, έστω και ηθικά. Αυτά η ενορία μπορεί να τα κάνει. Τον απελπισμένο, τον προβληματισμένο, τον απεγνωσμένο η ενορία έχει την διάθεση να τον βοηθήσει. Ο Χριστός δίνει ελπίδα, κουράγιο, παρηγορία.

Αριστερός είπε...

δεν καταλαβαίνω γιατί τραβάτε τόσο ζόρι με τα ναρκωτικά. Για το τσιγάρο γιατί δεν κάνετε το ίδιο ; δεν είναι εξάρτηση αυτό;
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι του γουστάρει. αυτός θέλει να πεθάνει από ναρκωτικά. εσύ τι ζόρι τραβάς ; άστον να πεθάνει και να κάνει οτι θέλει.
έλεος πια με το τρυπάκι που θέλετε να μας χώσετε. κάντε την δουλίτσα σας εσείς, κοροιδέψτε τον αφελή κοσμάκη, πουλήστε του παράδεισο και αφήστε τους ανθρώπου να κάνουν οτι γουστάρουν χωρίς να τους απειλείτε με την σπάθα της κόλασης. Κόλαση ή παράδεισο, αν υπάρχουν, αφήστε τον καθένα να το ανακαλύψει.

παρατήστε μας πια!........

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ψαυτοαριστερέ με το τσιγάρο δεν είναι το ίδιο.
Τα ναρκωτικά είναι ξαφνικός θάνατος. Μία δόση και έξω. αν το παιδί σου έπαιρνε ναρκωτικά δεν πιστεύω να έπαιρνες το πράγμα τόσο αψήφιστα. Εξω από τον χορό πολλά λες και εσυ και εγώ.
το τσιγάρο σε σκοτώνει αργά πολύ αργά και πολλές φορές δεν πεθαίνεις απ΄πο καρκίνο του πνεύμονα. Δεν εχω ακούσει ναρκομανή η τοξικομανή να μην πεθάνει από μια παραπάνω δόση.
Εχω δει χιλιάδες παιδιά που είναι σε κατάσταση έλλειψης δόσης. Το λεγόμενο στερητικό σύνδρομο. αμα έβλεπες πως είναι και σε τι κατάσταση βρίσκονται ποτέ δεν θα μίλαγες με τόσο μίσος και απανθρωπιά γι ααυτά τα παιδιά. είναι ασθενής και εσύ λες να του ςαφήσουμε να πεθάνουμε. Αμα κάποιος δικός σου είχε κάποια αρρώστια που ποτέ δεν εύχομαι να σου συμβεί δεν θα έψαχνες τγον καλύτερο ιατρό και το καλύτερο νοσοκομείο να τον κάνεις καλά?Θα ήθελες εσύ όταν Θθα έμπαινες στο νοσοκομείο για κάποιο πρόβλημα να πει το παιδί σου καλά να πάθεις αφού αρρωστησες κάτσε να πεθάνεις?
Δεν νομίζω. Εχεις πολλά άδικα που η ψευτοκουλτουρα σου σου τα υποβαλλει.
Καταλαβετο αριστερ ότι ο ναρκωμανής είναι άρρωστος και σαν άρρωστο τον αντιμετωπίζουμε.ευχομαι να μην είσαι γιατρός γιατί θα λιμικτονησεις ...Θα πεθανεςι απο την πεινα.
Εξω απο τον χορο μιλάω και εγω.
Ν

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ....
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο Ν

ΑΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Πολλύ ωραία τα λέει ο Ν.
Μπράβο, συμφωνω.
Μαρία Λάρισα

Ανώνυμος είπε...

Mπορει ο αριστερος εν γένει νάχει άδικο(αριστερός είναι)αλλά κι εσεις τι γλωσσα προπαγανδιστικη ειναι αυτη;Δέν λεω οτι τό προβλημα δέν ειναι σοβαρο,όχι,για τόν τροπο εκφορας μιλαμε!!Λιγη λεπτοτης πνευματος..

Ανώνυμος είπε...

Εχω παιδί στην οικογένειά μου με πρόβλημα ναρκωτικών.
Κανείς δεν ξέρει τι τραβάμε σαν οικογένεια.
Παρακαλώ να κάνετε προσευχή για να με δυναμώνει ο Θεός και το παιδί μου να απεγλωβιστεί από τα ναρκωτικά.
Οσο για των "αριστερο" του εύχομαι ποτέ να μην ζήσει τέτοιες στιγμές στην οικογενειά του.
Θ.Β.

Ανώνυμος είπε...

μιλαω για το κειμενο του blog της εκκλησιας όχι για τις επιστολές.

Ανώνυμος είπε...

Ti αριστερος και πρασινα άλογα!ο Μαρξ δέν υποστηριζε τετοια πραγματα!Μάλλον ο μισάνθρωπος του Μολιερου σου παει γάντι!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστοοοοο!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω κι εγω για το 'μισάνθρωπος'
ενας αριστεροδεξιός.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για νάμαστε δικαιοι και η ανακοινωση της εκκλησιας εχει αφέλεια και υπεραπλουστευση.
ο αριστεροδεξιος

Προβληματισμένος είπε...

Οι γονείς που ταλαιπωρούνται με παιδιά βουτηγμένα στα ναρκωτικά, πού ήταν όταν τα παιδιά τους τοΥς χρειάζονταν ; μήπως έβγαζαν λεφτά και αδιαφορούσαν ; μήπως τα είχαν παραπεταμένα στις νταντάδες και στις Φιλιππινέζες ; μήπως κάλυπταν την απουσία τους με γενναία φιλοδωρήματα ; μήπως τα παιδιά τους έμαθαν τι γίνεται στον κόσμο από την λανθασμένη πηγή των φίλων ; μήπως ανακάλυψαν και συζήτησαν πρώτη φορά τα ερωτικά τους θέματα με τους φίλους ; μήπως στις πρώτες στενοχώριες και δυσκολίες δεν ήταν οι γονείς εκείνοι που τους συμπαραστάθηκαν ;
ΠΟΥ ήταν λοιπόν οι "γονείς" όταν τα παιδιά τους είχαν προβλήματα ; ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ. Και τώρα αναρωτιούνται γιατί τα παιδιά τους έμπλεξαν με τα ναρκωτικά ; ΑΥΤΟΙ είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι. Αυτοί πρέπει να πληρώσουν και όχι τα καόμοιρα, βασανισμένα και εγκαταλειμμένα παιδιά. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ είναι οι ηθικοί αυτουργοί!
Οι έμποροι ναρκωτικών την δουλειά τους κάνουν. Ας φροντίσουν και οι γονείς να άνουν την δική τους δουλειά. Ας φροντίσουν και οι γονείς να διαφυλάξουν την υγεία, ψυχική και σωματικΉ των παιδιών τους.
ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ;;;;;;
Αν δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στον ρόλο τους, να μη γίνονταν γονείς. Τα αθώα παιδάκια δεν τους έφταιγαν σε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

αφου βρηκες τόν υπευθυνο λυθηκε το προβλημα!Εισαγγελεας εισαι;
LINA

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ισχυρότερο ναρκωτικό απο την αρεστερα και κάθε είδους στρατωνισμό, που γεννα κάθε είδους επιθετικότητα προς τους διαφωνούντες ως αυτοεπιβεβαίωση του στρατωνισμού, της ιδεολογικής περιχαράκωσης κ.λπ.,στο όνομα βεβαίως της ελευθερίας, που γεννά ως τρόπος σκέψης και ζωής τον φασισμό, που δαιμονοποιεί κάθε εκτός "γκέτο" ευρισκομένο;
Σιγα μην έχουν διαβάσει οι αριστεροί Μαρξ. Μόνο σταχυολογήματα, άνωθεν επιλεγμένα και τεχνηέντως επιβαλλόμενα....

Ανώνυμος είπε...

απορια ψάλτου..

Ανώνυμος είπε...

η εκκλησια;;;;;; ασ γελασω ελεοσ πια με ψευδαισθησεισ πρεπει να ζουμε;;; πια εκκλησια και ποτε ηταν διπλα μασ η εκκλησια;;;τι κανει η εκκλησια για να βοηθησει και τα παιδια που πεθαινουν απ τα ναρκωτικα΄;;; τι κανει για πειτε μ;;; ελυσε ολα τα υπολοιπα κ τωρα θα λυσει κ αυτο ε;;; αα καλα ξυπνησαμε πια δεν ειμαστε πλεον κοιμησμενοι οτι η εκκλησια θα μασ βοηθησει σε ολα κ ειδικα σ αυτο.