Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Παιδάκια πληρώνουν μέσω του δακτυλικού τους αποτυπώματος !

Δείτε το βίντεο:



για να μη χάνουν τα παιδάκια το χαρτζιλίκι τους και να μπορούν να πληρώνουν το μεσημεριανό τους στο σχολείο, τοποθετήθηκε ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων (fingerprint scanner) -κάτι σαν αυτό που έχουν πολλά τελευταίας τεχνολογία ηλεκτρονικά καλούδια, από τα λάπτοπ μέχρι τα ipod- και μέσω αυτού του μηχανήματος χρεώνεται ένας λογαριασμός που έχουν ανοίξει οι γονείς του παιδιού ή μια πιστωτική τους κάρτα.

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ


Σιγά-σιγά,
μετά την κάρτα και την ταυτότητα ,δηλαδή το «φακέλωμα » , θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχωνται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν :


« Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν » .
Θα δίνη κανείς την
κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζη, και ο καταστηματάρχης θα παίρνη τα χρήματα από την Τράπεζα. Όποιος δεν θα έχη κάρτα, δεν θα μπορή ούτε να πουλάη ούτε να αγοράζει .

Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν « το τέλειο σύστημα » , το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο , που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά. Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια: « Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο , γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του. Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρη ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει ». Γι'; αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές , τους κακοποιούς , να οργώνουν. Δεκαπέντε Κελλιά λήστεψαν εκεί γύρω στις Καρυές. Έναν τον σκότωσαν, για να τον ληστέψουν. ΄Ετσι θα βρη τότε ευκαιρία ο καθένας να καταπατήση και να πάρη ό,τι θέλει. Ας πούμε, αν θέλη να καταπατήση ένα χωράφι, θα πη ότι ήταν δήθεν του παππού του ή ότι το είχε νοικιάσει κάποτε για βοσκοτόπι , οπότε άντε να βρης άκρη.

Θα πουν μετά οι αρμόδιοι: « Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε . Ο έλεγχος μόνο με το κομπιούτερ μπορεί να γίνη » , και θα προχωρήσουν στο σφράγισμα. Θα χτυπάη μετά το κομπιούτερ , θα βλέπη αν είσαι σφραγισμένος, για να σε εξυπηρετήσει ή όχι.

Τα τριάμισι χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα. Γι'; αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν στη φυλακή. Μετά έναν χρόνο θα τους πηγαίνουν σε άλλη πόλη για ανακρίσεις, για να περάσουν από άλλο δικαστήριο. Από την μια πόλη στην άλλη. Ύστερα θα πουν: « Μας συγχωρής, είσαι αθώος. Αν ήσουν σφραγισμένος , θα το ελέγχαμε σε ένα λεπτό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τον έλεγχο » .


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεέ μου τι άλλο θα δούμε...
Προσοχή στο χάραγμα.
Να πούμε όχι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!