Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Οι ενδεείς της Ενορίας μας σάς ευχαριστούν!




Φ Ι Λ Ο Π Τ Ω Χ Ο Ν   Τ Α Μ Ε Ι Ο Ν


          Αγαπητέ συνδρομητή/ τρια,
         
          Ως υπεύθυνος του φιλανθρωπικού τομέα της Ενορίας μας νοιώθω την ανάγκη να σας εκφράσουμε τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα μέλη της Ενοριακής Προνοίας τις εγκάρδιες ευχές μας για τη νέα χρονιά όσο και για την συνεχιζόμενη συνεισφορά σας υπέρ των πτωχών και εμπερίστατων αδελφών μας, τους οποίους φροντίζει η Εκκλησία μας.
          Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι η τακτική ή και η έκτακτη προσφορά σας, προκειμένου να συνεχισθεί απρόσκοπτα η μετάγγιση αγάπης προς τους πονεμένους αδελφούς μας.
          Καταβάλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες και μέσα από αντίξοες οικονομικές συνθήκες, που είναι σε όλους σας γνωστές, να καλύψουμε πολλές πληγές  και περιπτώσεις πόνου, ανέχειας και δυστυχίας.
          Νοιώθουμε ιδιαίτερα υποχρεωμένοι που μας  εμπιστεύεστε τη διαχείριση της προσφοράς της αγάπης σας, και αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα στο χριστιανικό έργο της φιλανθρωπίας.
          Οι συνδρομές σας στηρίζουν όλο το φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας μας, γι’αυτό σας παρακαλούμε να συνεχίσετε την ενίσχυση του χριστιανικού αυτού έργου και μάλιστα σήμερα, που  εκτός των άλλων αναγκών, έχουμε  και το πρόβλημα της πείνας, που κάνει πιο επιτακτική την αύξηση της αγάπης μας. Ενημερωτικά σας αναφέρουμε, ότι την περασμένη χρονιά εκτός των χρηματικών βοηθημάτων, τροφίμων, εξόφληση λογαριασμών, φαρμάκων κ.α. προσφέραμε 4.500 χιλιάδες μερίδες φαγητού αξίας 15.300 ευρώ.
          Όλα αυτά έγιναν με τη δική σας συνδρομή και αγάπη, και ζητάμε να συνεχισθεί αυτή η πορεία και αν γίνεται να πολλαπλασιασθεί, γιατί όλο και πληθαίνουν οι άνθρωποι της ανάγκης που καταφεύγουν στην αγκαλιά της μητέρας Εκκλησίας για να βρουν στοργή και αγάπη.
          Αφού σας ευχαριστήσουμε θερμά για τα γενναία αισθήματα της αγάπης σας, ευχόμαστε κάθε ευλογία σε σας και στην τίμια οικογένεια σας.


Με πολλές ευχές

Ο Πρόεδρος του Φιλόπτωχου Ταμείου

Πρωτοπρεσβύτερος
Γερασιμάγγελος  Στανίτσας
                                                                                                                                                                                                                                                ΄               

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΌΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε Μπαμπη...η φωτο αντιπροσωπευτική..
δοξα τω θεω...θα συμφωνήσω μεγάλο πράγμα η πείνα του κοσμου...
λεω του κοσμου διοτι στο κεφάλι μας δεν εχει ερθει ακομα...
υπομονη αδερφια...