Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ







Η ανθρωπιστική βοήθεια στους απόρους της Ενορίας μας το Πάσχα

            Τη Μ. Πέμπτη, μετά τη Θ. Λειτουργία, το συνεργείο Πρόνοιας του Φιλόπτωχου Ταμείου διένειμε στους απόρους της Ενορίας μας- σε εξήντα πέντε οικογένειες περίπου- μεγάλες ποσότητες τροφίμων, κρέατος, ελαίου, οίνου , πασχαλινά κουλούρια κ.α. αγαθών καθώς και οικονομικά βοηθήματα, για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της εορτής του Πάσχα.
            Αξίζει να σημειωθεί η προθυμία των πιστών ενοριτών μας στο προσκλητήριο αγάπης, οι οποίοι προσέφεραν ακόμη και από το υστέρημα τους προκειμένου να καλυφθούν οι πολλαπλές ανάγκες σε σημείο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την εποχή μας.
            Πάντως νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους από το περίσσευμα της αγάπης τους συνέδραμαν το φιλανθρωπικό έργο της Ενοριακής Πρόνοιας και του Ενοριακού Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους παρακαλούμε όχι μόνον αυτούς , αλλά και όσους θα είχαν τη διάθεση να συνεισφέρουν, να σκεφθούν, ότι το Πάσχα μπορεί να πέρασε, οι ανάγκες όμως παραμένουν και έχουμε χρέος να εκδηλώνουμε την αγάπη και τη συμπαράσταση μας σε μόνιμη και διαρκή βάση.
            Χριστός Ανέστη!

ΔΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
π. Γ. στ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: