Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

«Για ένα κολατσιό που πήγε στους υπερασπιστές της πόλης την σκότωσαν»

Στο Κramatorsk 3000 κάτοικοι παραβρέθηκαν σε μια πάνδημη κηδεία για να αποχαιρετήσουν την 21χρονη νοσοκόμα και φοιτήτρια της Ιατρικής Julia Izotova.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με 3 ακόμη άτομα δέχθηκε τα πυρά των φιλοδυτικών δυνάμεων την Παρασκευή.
Δύο σφαίρες των 14.7mm έκοψαν το νήμα της ζωής της νεαρής φοιτήτριας.Ο θάνατος των φίλων της ήταν ακαριαίος ενώ η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο κατά την διακομιδή.(rusvesna.su 06.05.14)
Το έγκλημά της ήταν ότι έφερε ένα δίσκο με σάντουιτς σε ένα check point των ρωσόφωνων. «Για ένα κολατσιό που πήγε στους υπερασπιστές της πόλης την σκότωσαν» μονολογεί κάποιος που αρνείται να δώσει το όνομά του. «Υπεύθυνος είναι ο Δεξιός Τομέας ο PravySektor ” πρόσθεσε ” ή ο ουκρανικός στρατός.Αν και δεν έχει σημασία.Αυτοί είναι μαζί.Αυτοί οι φασίστες σκότωσαν αυτό το νέο κορίτσι και θα πάνε στην κόλαση».(thetelegraph (05.05.14)
στην εκκλησία
Θρηνώντας την αδικοχαμένη κοπέλα oι συμπολίτες της εναποθέτουν λίγα λουλούδια στο φέρετρο δίπλα από το πρόσωπό της.Ύστερα μια βουβή πομπή την οδήγησε στην τελευταία της κατοικία. 
Η Ουκρανία μετράει τις πληγές της καθώς βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη δίνη του εμφυλίου πολέμου. 

Πηγή: ( Πορφύρης Δ Σταφυλά Π) pentapostagma.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα, μάρτυς αυτή η κοπέλα.

Χριστός Ανέστη.

Αυτή η φράση είναι θανατηφόρο πλήγμα για τον διάβολο!

«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!» Είναι πολύ μεγάλη γι’ αυτόν που τη λέει σε κάθε κίνδυνο, προϋπόθεση ασφάλειας κι ευχαρίστησης. Γιατί μ...