Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Έναρξη ενοριακών γυναικείων συνάξεων
 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
            Με την έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου και της πνευματικής σποράς της Εκκλησίας μας, άρχισαν και στην Ενορία μας οι σχετικές  εργασίες σε όλους τους τομείς. Λειτουργία Κατηχητικών, ομιλιών, κηρυγμάτων και Αγιογραφικών Συνάξεων.
            Την παρελθούσα Τετάρτη τελέστηκε αγιασμός στην αίθουσα ομιλιών του πνευματικού μας κέντρου από τον πρωτ. π. Γερασιμάγγελο Στανίτσα, ο οποίος ανέπτυξε και το πρώτο μάθημα με θέμα: «Ελέησόν με ο Θεός … εξάλειψον το ανόμημά μου».
            Στην υπεύθυνη των Αγιογραφικών Συνάξεων πρεσβυτέρα κ. Βιβή Στανίτσα και στα μέλη ευχήθηκε φωτισμό, πνευματική δύναμη και καρποφορία εν πάσι στο γεώργιο του Θεού.  

                                                                                    ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη στην πρεσβυτέρα κ.Σταίτσα που για 22 έτη συνεχίζει τους κύκλους στην Αγ.Βαρβάρα και σε άλλες ενορίες.Μια γνήσια Ιεραπόστολος κάνει αθόρυβα το καθήκον της.Ο Θεός να της δίνει δύναμη κουράγιο και οι κόποι της να αναγνωρισθούν από τον φιλεύεσπλαγχνο Χριστό και Θεό μας.
Τ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Σεμνότητα βλέπω, σπάνιο πράγμα στην εποχή μας. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σεμνότητα βλέπω, σπάνιο πράγμα στην εποχή μας. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους κύκλους της Αγ.Βαρβάρας.
Μπράβο στον Ιερέα π.Γερασιμάγγελο που οργανώνει και καοθοδηγεί όλες τις ποιμαντικές συνάξεις.

Εύγε σε όλους.

Καλή πνευματική σπορά.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος, Η Βόρειος Ιρλανδία και η «Βόρειος Μακεδονία»

Η Βόρειος Ιρλανδία και η «Βόρειος Μακεδονία» Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου             Έναν από τους λαούς που θαυμάζω είναι ...