Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

"Πορεία προς το Πάθος και την Ανάσταση"


Επίκαιρη εκδήλωση στο πνευματικό μας κέντρο       Την παρελθούσα Δευτέρα 22/4/2013 πραγματοποιήθηκε επίκαιρη εκδήλωση στο πνευματικό μας κέντρο εν όψει της Μ,. Εβδομάδας.

     Ομιλητής ο αγαπητός συμπρεσβύτερος και πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Πριγκιπάπης Δρ. Θεολογίας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα :

«Πορεία προς το Πάθος και την Ανάσταση».

     Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα ο π. Ευάγγελος με το γλαφυρό, μεστό και θεολογικό του λόγο μας μυσταγώγησε στα επερχόμενα γεγονότα της

Μ. Εβδομάδας αναλύοντας συνοπτικά τα υπερφυή γεγονότα με τα μηνύματα   κάθε ημέρας και βοηθώντας μας να βιώσουμε έντονα το μυστήριο τους Πάθους και της Ανάστασης του Κυρίου.

      Τη μυσταγωγία του λόγου ολοκλήρωσε η ιερά υμνωδία των αγίων ημερών. Ο πρωτ. κ. Δημ. Γαλάνης με την παρέα του απέδωσε κατανυκτικούς επιλεκτικούς ύμνους με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και ύφος.

      Και τους δύο-ομιλητή και ιεροψάλτες- ευχαριστούμε θερμά για την επιτυχημένη παρουσία τους και πρόσφορα τους στην ενοριακή μας εκδήλωση.

     Ευχόμαστε σ’ όλους τους εν Χριστώ αδελφούς καλό Μεγαλοβδόμαδο και καλή Λαμπρή.          π. γ. στ.Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς: Εκτρώσεις: Η φρικώδης σιωπηλή γενοκτονία!

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ: Η ΦΡΙΚΩΔΗΣ ΣΙΩΠΗΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Η ζωή, το μεγάλο και δυσεπίλυτο μυστήριο! Ένα μυστήριο, απέναντι στο οποίο ο άνθρωπος στάθ...