Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μανούλα, πόσο μ’ αγαπάς;



Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Πολυξένης Βάκου-Σαλωνίδου με τίτλο «Μανούλα, πόσο μ’ αγαπάς;» Μετά την επιτυχία του προηγούμενου βιβλίου της «Το δώρο της αγάπης», η Πολυξένη μάς ταξιδεύει στον πολύχρωμο κόσμο των αισθημάτων μέσα από ένα βιβλίο-έκπληξη με πρωτότυπη εικονογράφηση-κολάζ που θα ενθουσιάσει τα παιδιά!

Στα παιδιά αρέσουν πολύ οι ερωτήσεις, ίσως γιατί μέσα απ’ αυτές μαθαίνουν τον κόσμο… Όμως πολλές φορές στους μεγάλους λείπουν τα κατάλληλα λόγια για να απαντήσουν. Στο βιβλίο αυτό προτείνονται μερικές πρωτότυπες απαντήσεις που ζωντανεύουν μέσα από εικόνες-κολάζ «πασπαλισμένες» με αγάπη, τρυφερότητα και ευαισθησία... 
Πώς μπορεί ένα παιδί να κατανοήσει την αγάπη της μάνας και πώς μπορεί η μάνα να περιγράψει στο παιδί της τα συναισθήματά της; Η «αγάπη», η «αγκαλιά» και το «χαμόγελο» αποκτούν νέα διάσταση μέσα από τις απαντήσεις που δίνονται στις σελίδες του βιβλίου, οι οποίες κεντρίζουν τη φαντασία των παιδιών και τα ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο μητρική ζεστασιά.

Κείμενα-Εικονογράφηση: Πολυξένη Βάκου-Σαλωνίδου
Χρον. Έκδοσης: 2010
Σχήμα: 21x29
ISBN: 9789604950058 Σελίδες: 32 Τιμή: 9,90 €
Κωδ. Βιβλίου: 2301

Δεν υπάρχουν σχόλια: