Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ευλογημένη χρονιά για τους συνεργάτες των Μ.Μ.Ε. της Ιεράς Μητροπόλεως



 
          Την Τρίτη το απόγευμα στον Ι. Ν. Αγ. Ανδρέα τελέστηκε Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ο οποίος  στη συνέχεια ευλόγησε την παραδοσιακή βασιλόπιτα για τους συνεργάτες των Μ. Μ. Ε  της  Ι. Μητροπόλεως.
          Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά των πρωτεργατών της λειτουργίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού και του Τηλεοπτικού «ΛΥΧΝΟΣ», όπως  του μακαριστού μητροπολίτη κυρού Νικοδήμου, του πρωτ. Μιχαήλ Καραμπατάκη και του σημερινού διαδόχου Αρχιμ. Χρύσανθου Στελλάτου.
          Αφού τόνισε, την αξία της λειτουργίας των Μ. Μ. Ε. της Ι. Μητροπόλεως που υπηρετούν νυχθημερόν και αδιάκοπα το ιεραποστολικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, ευχαρίστησε ιδιαιτέρα όλους τους εθελοντές συνεργάτες, παλαιούς και τωρινούς, οι οποίοι ανιδιοτελώς προσφέρουν θεάρεστο έργο με θαυμαστό ιεραποστολικό ζήλο επί σειρά ετών.
          Ας λάβουμε υπ’ όψη, ότι η τοπική Εκκλησία μας πρωτοπορεί στον ιεραποστολικό αυτό τομέα  και  με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου μας και το ζήλο των ευλογημένων συνεργατών, ο λόγος του Θεού φθάνει στα πέρατα της οικουμένης μέσω του διαδικτύου.
          Εκείνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι ο Θεός να ευλογεί όλη αυτή την ιεραποστολική αυτή προσπάθεια των Μ .Μ Ε. για ν’ ακούγεται και να δοξάζεται το όνομα του Θεού «εν τοις έθνεσιν».

π. γ. στ.   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους καλούς εργάτες του Ευαγγελίου.
Χρειάζονται τέτοιοι έπαινοι προς ενίσχυση του ψυχικού θάρρους.
Συγχαρητήρια στην μητρόπολή σας για αυτές τις καλές και άγιες προσπάθειες.
Εύγε.