Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ





 
          Μέσα σε μια ευχάριστη και γιορταστική ατμόσφαιρα  στις 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήσαμε κι εφέτος τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στην  αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού μας κέντρου.
          Ένα μεγάλο πλήθος ενοριτών μας κατάκλυσε από νωρίς την αίθουσα και μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και ευφροσύνης πραγματοποιήσαμε το γιορταστικό μας πρόγραμμα. 


           


Μίλησε ο πρωτ. π. Γερασιμάγγελος Στανίτσας με θέμα: «Χριστός ενηνθρώπησεν, ίνα την πριν πεσούσαν, αναστήσων εικόνα». Στη συνέχεια τα παιδιά του κατηχητικού μας απέδωσαν επίκαιρους ύμνους και απήγγειλαν ποιήματα.
          Εκείνο όμως που πρόσδωσε ξεχωριστό χρώμα και τόνο στη εκδήλωση μας, ήταν η προσκεκλημένη μεικτή βυζαντινή χορωδία Πατρών υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη του Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου, κ. Φώτη Μπαρούτα. Η πολυπληθής χορωδία με το μαστροφώτη μαέστρο απέδωσε ποιοτικά όμορφα και παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα  από διαμερίσματα της χώρας, που σκόρπισαν ενθουσιασμό στους ακροατές. Τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτή τους την παρουσία.



          Στη συνέχεια όλο το ακροατήριο προσκλήθηκε να συμμετάσχει σ’ ένα παραδοσιακό κέρασμα στην ισόγεια αίθουσα του πνευματικού μας κέντρου, ευχόμενοι και αντευχόμενοι καλά Χριστούγεννα και ευλογημένη χρονιά.
          Παρόμοιες ευχές  απευθύνουμε σ’ όλους τους επισκέπτες του ιστολογίου μας όπως και σε κάθε ευλογημένο πιστό.
          Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τις ευγενείς και ακούραστες κυρίες μας, οι οποίες κάθε φορά με φιλοτιμία, πολλή αγάπη και καλοσύνη προσφέρουν με χαρά από το περίσσευμα της καρδιάς τους για να ευχαριστήσουν τους αδελφούς μας. Ο Θεός να τις ευλογεί περίσσια.   





           

Καλά Χριστούγεννα- ευλογημένη και αγιασμένη χρονιά.

          Πρωτ. Γερασιμάγγελος  Στανίτσας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους σας.


Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το νέο έτος.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες προσπάθειες.Μπράβο σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους συνεργάτες.

Καλές εορτές.

Καλή χρονιά!!!