Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Το μήνυμα των Χριστουγέννων δεν πρόλαβε ...

Δυστυχώς το μήνυμα του γεννηθέντος Χριστού δεν ελήφθη απ΄ όλους. Ο ΄περιούσιος΄ λαός του Ισραήλ για τρίτη συνεχόμενη μέρα με τις στρατιωτικές του δυνάμεις βομβαρδίζει την Παλαιστίνη ανηλεώς. Οι νεκροί φθάνουν τους 312 και οι τραυματίες τους 1420. Ο ΟΗΕ τονίζει ότι τουλάχιστον οι 57 από τους νεκρούς είναι άμαχος πληθυσμός.
Σύμφωνα με τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (CICR), στα νοσοκομεία της Λωρίδας της Γάζας επικρατεί χάος και οι γιατροί βρίσκονται αντιμέτωποι με μία συνεχή άφιξη τραυματιών.
Ας ευχηθούμε το αίμα αυτό που χύνεται άδικα να είναι το τελευταίο. Ο Χριστός ήλθε στη γη για να φέρει ΕΙΡΗΝΗ και οι άνθρωποι κάνουν το παν για να μην έλθει ποτέ.
Ο Θεός ας μας φωτίσει, κυρίως όμως του άρχοντες, να σταματήσει πια αυτή η βαρβαρότητα στην Παλαιστίνη.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμαστε να σταματήσει ο πόλεμος.
Ο Χριστός ήρθε κάτω στη γη και έφερε την ειρήνη και στις καρδιές μας αλλά και στον κόσμο...

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτά είναι απαράδεκτα...
Σήμερα έμαθα ότι Ισραηλινοί εμπόδισαν πλοιάριο με ανθρωπιστική βοήθεια, φαρμακευτικά....Είναι να αναρρωτιέται κανείς...Τι να πω...
Ευχομαι ο Χριστός μας να τους δώσει την ειρήνη...
Καλή και ευλογημενη χρονιά να έχουμε όλοι....

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τον αντισημητησμό των Ελήνων. Για όλα φτένε οι Εβραίοι ; Δεν φτέει η Χαμάς που έχει διαλίσει όλο το Ισραήλ με τις ρουκέτες; Ξερετε πόσοι ισαηλινοί έχουν σκοτωθεί από ρουκέτες της Χαμάς ; Φτάνει πιά. Κάποιος ας υπερασπιστεί και του νεκρούς αθώους ισραηλινούς .

Ανώνυμος είπε...

Μα αγαπητέ μου ποιος υπερασπίζεται την μία παράταξη ή την άλλη?
Οταν χάνονται ανθρώπινες ψυχές τα καταδικάζουμε, είτε είναι Ισραηλινός είτε είναι "Παλαιστίνιος"...
Ας επιτρέψουν να γίνει το κράτος των Παλαιστινίων για να σταματήσουν οι εντάσεις....Οχι βέβαια οτι είναι αθώοι οι Παλαιστίνιοι, αλλά τους πνήγει το δίκιο που δεν του ςτο αναγνωρίζουν οι Αρχοντες της γης...
Και μάθε ορθογραφία......Το Ελλήνων το γράφουμε με 2 "λ"....
Καληνύχτα...
Καλη χρονια και ευλογημενη....
Ν