Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Πρωταθλητής του Πόνου



Έχεις βάλει στόχους. Έχεις όνειρα. Όλη σου η ζωή μαρτυρά πως προχωράς για μια σπουδαία καριέρα. Και ξαφνικά… μια ανίατη ασθένεια καταστρέφει όλα σου τα όνειρα.
Αυτά ακριβώς αντιμετώπισε ο Παύλος Κούλης. Γεννήθηκε το 1946 στην Πάτρα. Ήταν μέλος των Χαρούμενων Αγωνιστών Πατρών. Τελειώνοντας το σχολείο, έδωσε και πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις στην Νομική, στην Φιλοσοφική και την Θεολογική. Διάλεξε την τελευταία, την οποία και τελείωσε ως αριστούχος. Ταυτόχρονα ήταν χοράρχης της χορωδίας της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών και κυκλάρχης. Και τότε ήρθε το νέο: διάγνωση πως πάσχει από σκλήρυνση κατα πλάκας… Ήταν 23 ετών όταν έγινε η διάγνωση.
Η νέα παραγωγή της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, με τίτλο “Πρωταθλητής του Πόνου”, παρουσιάζει την ζωή του Παύλου Κούλη, ενός ανθρώπου που ήρθε αντιμέτωπος με τον πόνο και, με πολύ αγώνα, κατάφερε να τον νικήσει. Στο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης – www.xfd.gr – από τις 22 Σεπτεμβρίου, μιλούν άνθρωποι που γνώρισαν και έζησαν από κοντά τον Παύλο και περιγράφουν πώς κατάφερε να αποδεχτεί την δοκιμασία που του έστειλε ο Θεός και να την εκλάβει ως ευεργεσία…


Πατήστε εδώ για να δείτε το trailer:



Πηγή: http://www.xfd.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: