Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

"Τα κορίτσια με τα μαύρα" και τα μαύρα μας τα χάλια!!!

Ένας φίλος του ιστολογίου σας 

Με αφορμή την πρόσφατη προκλητική θεατρική παράσταση "Τα κορίτσια με τα μαύρα" των Ρήγα Αποστόλου, και ο Μητροπολίτης Πατρών κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ αντέδρασε σθεναρώς για το βλάσφημο και αντιχριστιανικό περιεχόμενο της παραστάσεως και ενημέρωσε  σχετικώς το ποίμνιο της Ι.Μητροπόλεως Πατρών και ο Δήμαρχος κ.ΔΗΜΑΡΑΣ κατόπιν συζητήσεων, απέσυρε τελικά την χρηματοδότηση της εν λόγω παραστάσεως.
Αξίζουν συγχαρητηρίων και οι δύο. Διότι ήταν  οι πρώτοι πανελληνίως που διεμαρτυρήθησαν, έστω και αν η συγκεκριμένη παράσταση έχει περιοδεύσει ανά την Ελλάδα.  Είχαν το σθένος να τα "βάλλουν" με τους δυο προστατευμένους και προβεβλημένους σκηνοθέτες των επιτυχιών, όπως τα διαβολικά ΜΜΕ συνεχώς τους διαφημίζουν.
Αλλά βέβαια. Αυτούς θα λιβανίσουν, διότι ανήκουν στην ίδια φθοροποιό ομάδα. Στην ομάδα δηλ. της καταστροφής της Ορθόδοξης Ελλάδας.
Κρατάτε γερά άξιε Μητροπολίτα Πατρών και κύριε Δήμαρχε. Μη φοβάστε τα γαβγίσματα. Είμαστε μαζί σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον δημαρχο μας.Μπραβο.αξιος.
Χαιρομαι οταν οι πολιτικοι μας εχουν φοβο Θεου.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και στον κ.Χ.Στανίτσα για τον αγώνα που δίνει καθημερινά για την ενημέρωση του κ.Δημάρχου γύρω απο τα ζητήματα της πίστεώς μας! Άντε και ιερομένος κ.Χ.Στανίτσα.Τι περιμένετε; Ετοιμάζετε άλλο μέλος της οικογενείας;