Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΌΝ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                    

          Εισήλθαμε ήδη στην περίοδο προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα. Μια εορτή που μας θυμίζει το άμετρο ύψος της αγάπης του Θεού προς τον άνθρωπο.

          Μετά από τόσα χρόνια καλούμαστε για άλλη μια φορά να οικειοποιηθούμε αυτή την αγάπη αντιπροσφέροντας αγάπη προς κάθε συνάνθρωπό μας, ιδιαίτερα στους πάσχοντες. Μάλιστα σε μια εποχή που κυριαρχείται από την αδιαφορία και την έλλειψη ανθρώπινης ζεστασιάς. Ανεργία, φτώχεια, δυστυχία μας δείχνουν καθημερινά το πρόσωπό τους.

          Μπορεί η εκκοσμικευμένη κοινωνία μας να μένει ασυγκίνητη στο θέαμα των αναξιοπαθούντων αδελφών μας. Για μας όμως τους συνειδητούς πιστούς  αυτό είναι αδιανόητο.

          Γι’ αυτό στην ενορία μας έχουμε σχεδιάσει, εκτός των άλλων, κι έναν μηχανισμό κοινωνικής διακονίας, προκειμένου ν’ ανταποκριθούμεστις ανάγκες των απόρων αδελφών μας.

          Μια τέτοια δραστηριότητα  είναι η καθιερωμένη πλέον λειτουργία μιας εκθέσεως παραδοσιακών προϊόντων, η οποία λειτουργεί στο ισόγειο του πνευματικού μας κέντρου. Τα προϊόντα που προσφέρονται είναι κατασκευασμένα από γνήσια υλικά αρίστης  ποιότητος. Πρόκειται για προϊόντα που χρησιμοποιούμε  στις καθημερινές μας ανάγκες.

          Σας προσκαλούμε λοιπόν  να μας επισκεφθείτε και να μας ενισχύσετε στον αγώνα της προσφοράς και της φιλανθρωπίας.

          Η έκθεση συμβάλλει στην πληρότητα του έργου της αγάπης.          Ευχόμαστε καλό Σαρανταλείτουργο και κάθε ευλογία.          ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά 5-7 μ.μ

  ΚΥΡΙΑΚΗ: 10- 12  π. μ.

  ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία κίνηση!Μακάρι όλοι οι ενορίτες να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα της αγάπης!
Κάνετε πραγματικά πολύ σημαντικό έργο.Συνεχίστε με την ίδια όρεξη και δύναμη.Ο Χριστός ας μας ευλογεί.