Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση παραδοσιακών προϊόντων στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας



Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης Παραδοσιακών προϊόντων στην ισόγειο αίθουσα του πνευματικού μας κέντρου.

          Η έκθεση αυτή έχει πλέον καθιερωθεί να λειτουργεί χρόνια τώρα αυτή την περίοδο που συμπίπτει χρονικά με τον εορτασμό της εορτής της Αγίας Βαρβάρας.

          Τα προϊόντα που εκτίθενται είναι παρασκευασμένα από ευσεβείς ενορίτες και προσφέρονται δωρεάν με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας μας. Είναι φτιαγμένα με γνήσια υλικά και με πολύ επιτηδειότητα και μεράκι. Πρόκειται για μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα όποια διακρίνονται  για την ποιοτική τους αξία και χρησιμότητα.

          Είναι σίγουρο, ότι οι επισκέπτες θα βρουν εκεί πολλά και χρήσιμα πράγματα, όπως ελαιόλαδο, ποικιλία γλυκισμάτων και μαρμελάδων, μέλι αρίστης ποιότητας, ζυμαρικά, κρασί, ποτά, νάμα, είδη κουζίνας, κεντήματα, εικόνες, ημερολόγια τοίχου και τσέπης κ. α.

          Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 5-7,30 μ. μ. και την Κυριακή μετά τη Θ. Λειτουργία 10-12 π. μ.

          Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την έκθεσή μας. Εκεί θα σας υποδεχθούν ευγενείς κυρίες  οι οποίες με προθυμία θα σας εξυπηρετήσουν στις επιλογές σας. Είναι  μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε και για δώρα κάποια εκθέματα αντ’ άλλων για τους οικείους σας, τα παιδιά και τους φίλους σας. Πολύ θα το χαρούν αυτό, γιατί θα είναι ευλογία ενισχύοντας  το έργο της αγάπης.

                                                         ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ



















Δεν υπάρχουν σχόλια: