Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Το αλβανικό ζήτημα στα Βαλκάνια θα πρέπει να επιλυθεί μέχρι τα τέλη του 2013

«Το αλβανικό ζήτημα στα Βαλκάνια θα πρέπει να επιλυθεί μέχρι τα τέλη του 2013, δημιουργώντας μια χώρα η οποία θα καλύπτει όλες τις περιοχές όπου ζουν Αλβανοί».

Koco Danay,πρώην σύμβουλος της αλβανικής κυβέρνησης.



Πριν απο μερικούς μήνες μια απο τις μεγαλύτερες αλβανικές εφημερίδες, οι "Albanian Times", είχε δημοσιεύσει τον παραπάνω χάρτη και έλεγε οτι ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα καλούσε σε εθνική ενοποίηση τους Αλβανούς.

Τώρα έρχεται ακόμη ένα δημοσίευμα απο επίσημες πάλι Αλβανικές πηγές που λέει οτι το 2013 η "Μεγάλη Αλβανία" θα γίνει πραγματικότητα και ελληνική εδάφη θα προσαρτηθούν στην Αλβανία.
Σύμφωνα με τους επίσημους χάρτες που έχουν δημοσιευτεί κατα καιρούς τα σίγουρα εδάφη που θα χάσει η Ελλάδα, είναι η λεγόμενη "Τσαμουριά" που αποτελείται απο εδάφη της Ηπείρου μέχρι και την Πρέβεζα και η Κέρκυρα που εμφανίζεται σε πολλούς χάρτες με τα αντίστοιχα χρώματα της Αλβανίας.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ - ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


N.εναία.Σ



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΠΑΡΤΕΤΗΝ...

Ανώνυμος είπε...

Νεανία, σ' έχει πειράξει το καλοκαίρι μου φαίνεται... ακόμα δεν μπήκε κι άρχισες τις παλαβομάρες...Κόψε αυτά που παίρνεις από τη δουλειά σου και θα πας καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε, εσύη έχεις μάλλον μεγαλύτερη ανάγκη από τα φαρμακάκια.
Ισοζύγιο διάθεσης φίλε.Η καλύτερη επιλογή.