Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Πανδαισία παραδοσιακής μουσικής στο πνευματικό μας κέντρο ( φώτο)



          Την παρελθούσα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση δημοτικής παραδοσιακής μουσικής στην αίθουσα εκδηλώσεων στο πνευματικό κέντρο της ενορίας μας.

          Η εν λόγω εκδήλωση έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις ανάγκες των απόρων ενοριτών μας.

          Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από την αθρόα προσέλευση ενοριτών και όχι μόνον, απολαύσαμε ένα πλούσιο ρεπερτόριο δημοτικών τραγουδιών και παραδοσιακής μουσικής. Ο κ. Δημήτριος Γαλάνης, πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού μας και καθηγητής μουσικής μαζί σπουδαίους μαθητές οργανοπαίκτες παραδοσιακών οργάνων, μας απέδωσαν ρυθμούς  και μελωδίες τραγουδιών από πολλά διαμερίσματα της πατρίδος μας με πολλή επιτυχία.

          Οι ακροατές ενθουσιάστηκαν από το μουσικό αυτό πρόγραμμα και ξέσπασαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.

          Εμείς από την πλευρά μας ευχαριστούμε τον κ. Γαλάνη και τους μουσικούς, όλα  νέα παιδιά, για την συμμετοχή  και απόδοσή τους, τόσο για το ευχάριστο απογευματινό που μας χάρισαν, όσο και για το ότι συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στη συλλογή μεγάλης ποσότητας τροφίμων για τους απόρους συνανθρώπους μας.



          Πρωτ. Γερ. Στανίτσας
















4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΕΚΔΉΛΩΣΗ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΊΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν μια εξαιρετική βραδιά!
Ο Γαλάνης ήταν άπαιχτος όπως και η κομπανία του.

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική εκδήλωση!Και με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου.Να είστε καλά και πάντα τέτοιες ωραίες εκδηλώσεις να οργανώνετε!

Ανώνυμος είπε...

Ήταν μια εξαιρετική βραδιά, ακούσαμε παραδοσιακά τραγούδια.
Περάσαμε τέλεια.