Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Οι Iron Maiden έβαλαν “φωτιά”



Η φρικτή τραγωδία στο Μάτι της Αττικής βύθισε στο πένθος την πατρίδα μας την αποφράδα εκείνη νύχτα της 23ης του περασμένου Ιουλίου. Έγιναν γι’ αυτήν πολλές συζητήσεις. Λίγοι όμως ήταν διατεθειμένοι να σκύψουν βαθύτερα στο θέμα και να αναζητήσουν τα πραγματικά αίτια μιας συμφοράς με εκατόμβη νεκρών και ανυπολόγιστες καταστροφές.

          Κάποιοι απ’ αυτούς που το έκαναν επεσήμαναν ένα ιδιαίτερο υβριστικό γεγονός που έλαβε χώρα τρεις μέρες πριν, στις 20 Ιουλίου, και το οποίο ακόμη και μόνο του μπορεί να εξηγήσει την παραχώρηση του Θεού που είχε ως αποτέλεσμα τη φοβερή εκείνη καταστροφή

          Αναφερόμαστε στην πολυδιαφημισμένη συναυλία των Iron Maiden στο Tera Vibe Park της Μαλακάσας, η οποία δεν απέχει παρά λίγα μόνο χιλιόμετρα από τον χώρο των καταστροφών. Περίπου 36.000 νέοι παρακολούθησαν τη συναυλία με πάθος, ζητωκραυγάζοντας και επευφημώντας μανιωδώς το παγκόσμιας αναγνώρισης μουσικό αυτό συγκρότημα της heavy Metal  μουσικής, το οποίο όμως κατηγορείται βάσιμα ότι έχει σχέση με τον σατανισμό.

          Αν και τα μέλη του αρνούνται αυτήν την κατηγορία, εν τούτοις τα τραγούδια τους με έντεχνο και αφανή τρόπο παραπέμπουν στον σατανά.

          Πολλοί και κυρίως οι νέοι, επηρεασμένοι από την υψηλή ποιητική των στίχων τους και τη δυνατή άγρια μουσική τους, δεν αντιλαμβάνονται τα υποκρυπτόμενα νοήματα.΄Όμως για έναν προσεκτικό παρατηρητή ο επηρεασμός των Iron Mainden από τον σατανισμό είναι εμφανής. Και όχι μόνο στους στίχους και τη μουσική, αλλά και στα τρομακτικά εξώφυλλα των δίσκων τους και φρικιαστικά σκηνικά των συναυλιών τους. Σ’ όλα αυτά κυριαρχεί ο Eddie, η σατανόμορφη σκελετοειδής μασκότ του, που και μόνο αυτή αρκεί να φανερώσει τον επηρεασμό του σατανισμού επάνω τους.

          Στη συγκεκριμένη τώρα συναυλία της Μαλακάσας όχι μόνο υπήρχαν τα παραπάνω στοιχεία, αλλά και στο μεν τραγούδι Fear Dark (Φόβος του σκότους) ένας του συγκροτήματος στο τέλος πέταξε κάτω έναν μεγάλο φωτιζόμενο σταυρό, ενώ στο The Trooper ο (Ιππέας) έριξε κάτω και ποδοπάτησε την ελληνική σημαία.

          Το σημαντικότερο εντούτοις απ’ όλα υπήρξε η ξέφρενη  συμμετοχή των δεκάδων χιλιάδων νέων, που με υψωμένα τα χέρια τους επευφημούσαν το συγκρότημα σχηματίζοντας το σύμβολο του σατανά, κάτι που κάνουν όλοι οι φανατικοί οπαδοί των Iron Maiden σε όλο τον κόσμο. Κι’ αυτό είναι επίσης πολύ μεγάλη απόδειξη για τη σχέση του συγκροτήματος με τον σατανισμό.

          Ορισμένα μέσα ενημερώσεως την επομένη της συναυλίας περιέγραψαν το γεγονός με εντυπωσιακούς τίτλους σαν αυτόν του σχολίου μας: “Οι Iron Maindem έβαλαν “φωτιά” στη Μαλακάσα”.

          Τρεις μέρες αργότερα ο σατανάς τους έβαλε φωτιά και έκανε στάχτη το Μάτι και τις κοντινές περιοχές.

          “ΣΩΡΗΡ” ,τ. 2184

Δεν υπάρχουν σχόλια: