Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας γνωστοποιούμε, ότι κι εφέτος θα λειτουργήσει έκθεση παραδοσιακών-σπιτικών προϊόντων που ετοιμάζει ο Ι. Ναός μας στην αίθουσα καφέ του πνευματικού μας κέντρου στο διάστημα από 19 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2017.

          Εκεί εκτίθενται μια μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων-προϊόντων όπως: μαρμελάδες, εποχικά γλυκά κουταλιού, χυλοπίτες, τραχανάδες, τουτουμάκια, μέλι, λάδι, κρασί, Νάμα, λιβάνι, κεντήματα και πολλά άλλα εκθέματα χρήσιμα για το σπίτι, την κουζίνα και το νοικοκυριό.

          Όλα αυτά τα παρασκευάσματα τα επιμελήθηκαν με μεράκι  και τα πρόσφεραν ανιδιοτελώς ευσεβείς κυρίες της ενορίας μας, για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό της εκθέσεως, που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου και κατ’ εξοχήν του συσσιτίου των απόρων  ενοριτών μας. Γι’ αυτό και τις ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο τους και την ευγενή προσφορά τους.

          Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφθείτε την έκθεση μας και να ενισχύσετε την ιερή προσπάθειά μας. Δίνοντας και παίρνοντας  συντελείτε στην αντιμετώπιση της έλλειψης του καθημερινού φαγητού αρκετών αδελφών μας που το στερούνται σε μόνιμη βάση.

          Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας.

          Ώρες λειτουργίας της Εκθέσεως:

          Καθημερινά: 5-7 μ. μ.

          Κυριακή     10-12 π. μ.
                                ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ










Δεν υπάρχουν σχόλια: