Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Χάνονται δέκα μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας κάθε χρόνο!


    Στην πατρίδα μας κάθε χρόνο χάνονται ή καλύτερα δολοφονούνται 500.000 παιδιά! Και ποιοι είναι οι Ηρώδες; Πρωτίστως οι γιατροί οι οποίοι καταπατώντας τον όρκο που έδωκαν όταν έλαβαν το πτυχίο τους, σφαγιάζουν χωρίς συνειδησιακές αναστολές χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο.
          Όταν κοιμηθεί κάποιος συγγενής ή φίλος πενθούμε και πονάμε για τον θάνατό του. Το γεγονός ότι χάνουμε το 1/ 10 του πληθυσμού της πατρίδας μας, αυτό δεν μας συγκινεί και δεν μας τρομάζει; Όταν σκοτώνεται ένα έφηβος λυπούμαστε γιατί χάθηκε κάποιος που θα υπεράσπιζε την πατρίδα μας. Γιατί όμως μένουμε ασυγκίνητοι όταν εξολοθρεύονται πεντακόσιες χιλιάδες παιδιά που θ’ αποτελούσαν το στρατό της Ελλάδας; 
          Όλοι αυτοί θα ήταν  αυριανοί πολίτες κι όμως κανείς δεν διαμαρτύρεται γι’ αυτό το μακελειό. Μία στρατιά συνενόχων ζευγαριών και  γιατρών γίνονται φονείς και παραβαίνουν τον νόμο του Θεού-«ου φονεύσεις»-. Παλαιότερα υπήρχε νόμος που απαγόρευε τέτοιες ενέργειες και προέβλεπε ποινές στους παραβάτες. Σήμερα έχει καταργηθεί, γιατί δήθεν οι παρανομούντες ένοιωθαν άβολα που είναι παράνομοι! «Κύριε, ελέησον»! Τι σκέφθηκαν οι έξυπνοι του αιώνος τούτου για να μην νοιώθουν ένοχοι οι εγκληματούντες!
          Οι αρμόδιες αρχές λησμονούν ότι κανένας νόμος δεν μπορεί να σταθεί αν αντιστρατεύεται τον αιώνιο ηθικό νόμο. Το «ου» φονεύσεις είναι και θα παραμείνει ασάλευτος νόμος του Θεού και όποιοι τον καταστρατηγούν τον χρεώνονται.
          Αν κύριοι υπεύθυνοι της πολιτείας ενδιαφέρεστε γι’ αυτή την πατρίδα να μην εξαφανιστεί, να πάρετε μέτρα και να βοηθήστε τις πολύτεκνες οικογένειες. Να απαγορεύσετε τη θανάτωση των αθώων εμβρύων και δείξτε ενδιαφέρον για τις μικρομάνες, γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά!   

π. Γ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: