Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ

Του ενορίτη μας κ.Νικολάου Βοϊνέσκου

Πολλοί διεφθαρμένοι και διεστραμμένοι άνθρωποι βγαίνουν στα τηλεοπτικά κανάλια και κάνουν πλύση εγκεφάλου προσπαθώντας να απομακρύνουν τους ανθρώπους και κυρίως την νεολαία μας από το Χριστό και την Ορθόδοξη Εκκλησία μας και να τη σπρώξουν στον γκρεμό της αθεΐας, στο γκρεμό των αιρέσεων και των παραθρησκειών, στο γκρεμό του σατανικού διαλογισμού και της σατανικής γιόγκα, στο γκρεμό του αλκοόλ και των ναρκωτικών και στο γκρεμό της ανηθικότητας. Και δυστυχώς από ότι φαίνεται έχουν πετύχει σε μεγάλο βαθμό αυτόν τον καταχθόνιο σκοπό τους.

Προς επιβεβαίωση των λεγομένων θα αναφέρω στην αγάπη σας μόνο δύο γεγονότα. Πριν λίγες ημέρες μου τηλεφώνησε μία μητέρα οκτώ παιδιών από την Αθήνα και μου είπε ότι χρειάστηκε την νύχτα 1.00 η ώρα να πάει στο νοσοκομείο με ένα παιδί της, που παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας. Το παιδί το εξέτασαν οι γιατροί στις 7.00 το πρωί, όχι από αμέλεια ή αδιαφορία, αλλά, διότι κάθε λίγο και λιγάκι έφερναν πάνω σε φορεία νέους και νέες αποβλακωμένους και αναίσθητους από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Πριν λίγο καιρό στο Αρεταίειο  νοσοκομείο Αθηνών έγινε μία έρευνα, η οποία κατέδειξε κάτι πολύ τραγικό και άξιο πολλών δακρύων. Δυστυχώς ένα στα τέσσερα κορίτσια από 14 μέχρι 17 ετών έχουν κάνει έκτρωση. Σακατεύτηκαν τα δυστυχισμένα με την πορνεία, σακατεύτηκαν και με την έκτρωση.

Το δυστύχημα είναι, ότι αυτά που ανέφερα, συμβαίνουν στην πόλη μας σε μεγάλο βαθμό κατά την καρναβαλική περίοδο, ιδίως τις τελευταίες ημέρες. Το καρναβάλι δεν είναι γιορτή ή κάτι σπουδαίο για την Πάτρα. Το καρναβάλι είναι ειδωλολατρικό έθιμο, είναι πανηγύρι του σατανά, είναι η μεγαλύτερη συμφορά για την Πάτρα.

Τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η νεολαία μας; Μόνη λύση είναι η μετάνοια, η επιστροφή στο Χριστό στο μόνο Θεάνθρωπο και στον μόνο φιλάνθρωπο. Νέοι και νέες που είχαν παρασυρθεί στην αμαρτία και πήραν την σωτήρια απόφαση να επιστρέψουν στο Χριστό ευγνωμονούν με όλη τους την καρδιά τον σωτήρα τους κλαίνε για τα χρόνια που σπατάλησαν μακριά Του.

Τελειώνοντας πρέπει να τονίσουμε τη μεγάλη ευθύνη των γονέων για την αγωγή των παιδιών τους. Καλό είναι από μικρά να τα οδηγούν στο Χριστό και στην Ορθόδοξη Εκκλησία Του για να χαίρονται με την προκοπή τους και για να μην κλάψουν πικρά με την καταστροφή τους.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Νίκος πιάνει τον χτύπο της κοινωνίας.
Όλα τα κείμενα του κ.Νίκου είναι συγκλονιστικά.
Τον ευχαριστούμε πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Χαμός στην Πάτρα χθες.
Η ανηθικότητα στο μεγαλείο της.
Ο Θεός ας μας λυπηθεί.